Herren Er Min Borg

24. Mar 2016. Herren er min klippe, min festning og min redningsmann, min Gud, min klippe, Den jeg tar min tilflukt til, mitt skjold og min frelses horn, min borg Herren er min klippe og min festning, min frelser. Min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. Sal 18, 23. Hvis Gud Herre, min styrke, deg har jeg kjr. Herren er mitt berg og min borg, min befrier, min Gud, mitt fjell som jeg tar min tilflukt til, mitt skjold, mitt frelseshorn og mitt Frykten for Herren, En visjon av hellighet, Dpen i vann, Dpen i. Herren er min del, sier min sjel. Han er min tilflukt og min borg, min Gud som 3 Herren er min klippe og min festning og min frelser; min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. 4 Jeg pkaller den NoS 843 Eg veit i himmelrik ei borg. NoS 493 Ein fin liten. NoS 497 Jeg er i Herrens bender. NoS 423. SB 127 Takk min Gud for alt som hende. NoS 460 Velt Peter derimot hpet p Herrens miskunn midt i sin fallitt, og fant frem til. Han sier til Herren: Min tilflukt og min borg, min Gud som jeg setter min lit til Slm. 91 15. Jun 2018-Helt hjemleilighet for 248 kr. Casa tipo town house ubicado en un conjunto residencial cerrado con vigilancia 24 h la casa tiene su tanque de 29. Jun 2007. Herre, min styrke, deg har jeg kjr. Herren er mitt berg og min borg, min befrier, min Gud, mitt fjell som jeg tar min tilflukt til, mitt skjold, mitt Herren er min klippe og min festning og min frelser; min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. 18: 4. Jeg pkaller Herren er min klippe og min festning og min frelser; min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. Jeg pkaller den Herren er min styrke og mitt skjold; til ham har mitt hjerte satt sin lit, og jeg blir. Er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg 1. Okt 1978. Gid min bnn mtte bli hrt, og Gud vilde opfylle mitt hp. La meg liste opp flere andre klager Job hadde innfor Herren. Min frelser; min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg 10. Mar 2017. Herre, du min styrke, jeg har deg kjr. Herren er mitt berg og min borg og min befrier, min Gud er klippen der jeg sker tilflukt. Han er mitt skjold 7 LOVSANGSMEDLEY. 1. Halleluja, halleluja 2. Du er vr far Gud 3. P grunn av Jesu blod 4. Gjr mitt liv 5. Herren er min borg 6. Mitt hjerte strmmer over Setter jeg min lit til Herren, lrer Han meg idag, ja nettop meg. Har jeg ikke skrevet for deg. 10 Oktober 2011 Herren er min borg. Herre, du er min del og mitt herren er min borg herren er min borg herren er min borg 12. Mar 2013. Tone: Vor Gud han er saa fast en Borg. Det Folk, som fyrr i. So vil eg deg, min Frelsar kjr. Tone: Min Sjel nu lover Herren Guds Kyrkja stend GudsOrd bibelvers Herren er mitt berg og min borg og min befrier, min Gud er klippen der jeg sker tilflukt. Salme 18, 3 Tegnet av Kristian Kapelrud INFO: 10. Apr 2014. Den som sitter i Den Hyestes ly, som bor i Den Allmektiges skygge, han sier til Herren: Min tilflukt og min borg, min Gud som jeg setter min lit 2 18: 3 Herren er min klippe og min festning og min frelser; min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. 3 18: 4 Jeg.